SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Sammen kan vi gøre en forskel

Sammen kan vi gøre en forskel. Når du har læst dette indlæg, er der solgt yderligere 5 millioner engangsplasticflasker på verdensplan.

Vi drukner i plast - og det er slet ikke nok med genbrug. Hvis vi ikke gør noget, vil vores verdenshave i 2050 indeholde mere plast end fisk.

 

Plastens livscyklus


Af al den plast, der nogensinde er blevet produceret, bliver blot omkring 9% genbrugt. 12% bliver brændt, mens 79% ender i naturen eller på lossepladser. Eftersom det er designet til at holde, bibeholder plasten som regel sin form.

Plastens livscykel


 

I fællesskab gør vi en forskel: Det er SodaStreams løfte


Vi tror fuldt og fast på, at blot en lille handling såsom at lave danskvand derhjemme kan skabe store ændringer på verdensplan. I 2025 vil SodaStream have befriet vores planet for 67 milliarder flasker i engangsplast – så vi slipper for at skulle ud at købe nye flasker.

Det hele begynder med vores danskvandsflaske. Hver SodaStream-flaske sparer miljøet for tusindvis af engangsplasticflasker, hvilket bidrager til, at vi kan holde vores planet både sundere og renere for alle.

 

Sammen gør vi en forskel - og du spiller en vigtig rolle


Du står for den største indflydelse. Alene i perioden 2017-2018 forhindrede SodaStreams forbrugere, at mere end 6,3 milliarder plasticflasker og dåser endte med at forurene vores miljø. Tak til alle vores kære boblere!

 

Kampen mod flasker i engangsplast er en del af SodaStreams DNA.


Din SodaStream-maskine gør det muligt at reducere brugen af flasker i engangsplast, endda i et væsentligt omfang.

Forestil dig, at du kan reducere CO2-aftrykket fra fremstilling og transport af engangsflasker ved blot at drikke mere vand - det fremmer sundheden og et grønnere liv på en renere planet.

Vores jord har brug for mindre affald og flere bobler!

SodaStreams flasker kan genbruges i 3 år, og hver af dem erstatter hele 3.700 engangsplasticflasker.

Dine bobler har ikke kun en naturlig plads i dit hjem og på din arbejdsplads. My Only Bottle giver dig mulighed for at boble løs og tage dit danskvand med dig overalt, hvilket ydermere reducerer behovet for engangsplastic.

Beskyt planeten, mens du er på farten!

Men det slutter ikke her.

Vores kulsyrecylindere bidrager desuden til at minimere mængden af skadeligt affald. Alle genanvendte cylindere steriliseres, inspiceres og genopfyldes med ny kulsyre, der holder en høj kvalitet.

 

Noget af det bedste ved at redde verden fra engangsplast er, at du ikke behøver undvære dine yndlingsdrikke eller gå på kompromis med de gode smagsoplevelser. Med snesevis af smagskoncentrater og tilpasningsmuligheder kan du opretholde et optimalt væskeindtag, velvidende at SodaStream er et sundt alternativ for både dig og planeten.

SodaStreams kulsyrecylindere bidrager desuden til at minimere mængden af skadeligt affald. For hver refill bliver din tomme cylinder steriliseret, inspiceret og fyldt med frisk, diætetisk CO2.Er du allerede en af vores SodaStream-boblere, men vil du gerne gøre endnu mere?

Du kan for eksempel satse på en måned, hvor du undgår alle former for engangsplastic. Start med et af eksemplerne nedenfor, og vælg det helt fra i en måned. Du kan også udfordre dig selv og inspirere andre til at fravælge alle fire muligheder.


<