SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Om os

Hos SodaStream anser vi, at vores job omfatter mere end selve produktet, og at virksomheder bør spille en vigtig rolle i arbejdet med at skabe en positiv forandring rundt omkring i verden. Vores mission er at revolutionere drikkevareindustrien!

Vores drøm er at hjælpe forbrugerne med at drikke mere vand og leve sundere – og samtidig beskytte miljøet mod de skadelige effekter fra engangsplast.

Som den førende producent inden for danskvand har vi en unik mulighed for at gøre en reel forskel. Vores vision er at se vores kunder verden over vende ryggen til engangsplasticflasker, opretholde en sund væskebalance og leve et grønnere liv.

Vision:

Et globalt samfund, der kan nyde gavn af en renere, sundere planet. Noget der bliver muliggjort af det faktum, at vi alle har omfavnet et simpelt, sjovt og ansvarligt forbrug.

Mission:

Målet er at revolutionere drikkevareindustrien ved at inspirere til simple, kreative og sjove løsninger, når det er tid til at lave danskvand.

SodaStream's vision is to see our consumers worldwide turn their backs on disposable plastic bottles, hydrate more, and live life healthier, and to the fullest.

 

Sundhed og velvære


Hvert år leverer vi 1,5 milliarder liter hjemmeboblet danskvand til millioner af familier verden over. Vores danskvandsmaskiner gør det langt sjovere at drikke almindeligt postevand, hvilket har ført til en stigning i vandforbruget på 63%.

Vi bestræber os hele tiden på at kunne tilbyde dig de lækreste og mest attraktive muligheder for at opretholde en jævn væskebalance. Vi eksperimenterer og tilføjer løbende sjove og populære varianter til vores smagsudvalg.

SodaStream-forbrugerne rapporterer, at de føler sig motiverede til at drikke mere - ganske enkelt fordi vores danskvand og smagstilsætninger får dem til at føle, at de her får et sundere alternativ.


MiljøbeskyttelseI dag går vi forrest i revolutionen mod engangsplasticflasker ved at tilbyde alle et bedre for dig- og et bedre for jorden-alternativ til butikskøbte drikkevarer. For at kunne gøre det følger vi de højeste internationale fremstillingsstandarder og bruger miljøvenlige materialer i processen.

Vores klassiske flasker uden BPA kan tåle maskinopvask, og de kan returneres inden for 3 år; hver enkelt flaske er med til at eliminere 3.070 engangsplasticflasker fra verdenshavene, skove og lossepladser. Vores Crystal-karafler bygger på 100% glas og har ingen udløbsdato, hvilket yderligere understøtter budskabet om genbrug.

Ved at bruge SodaStreams maskiner derhjemme bidrager vores kunder til at reducere det CO2-aftryk, der er et resultat af den komplekse logistik, som produktion og levering af butikskøbt danskvand kræver.

Find ud af mere omkring hvilken forskel SodaStream boblere gør  

Innovation


Vi begyndte at introducere innovative løsninger til drikkevaremarkedet i 1903 med et system, der gjorde det muligt for forbrugerne nemt at kunne lave deres eget danskvand derhjemme.

I de seneste hundrede år er vi fortsat med at vokse og skabe en portefølje af innovationer, der omfatter 65 patenter og 198 varemærkeregistreringer på verdensplan. SodaStream har vundet snesevis af internationale priser for sin markedsføring, designs og teknologiske ekspertise.

I dag er SodaStreams kulsyresystem til hjemmebrug tilgængeligt i 46 lande og sælges i 90.000 butikker på 6 kontinenter.

 


Vi har over 100 års erfaring med at lave bedre danskvand. Vi ved, at du er vild med bobler og ved, at kulsyreholdige drikke, som er bedre for dig, nemt kan nydes uden en eneste engangsplasticflaske.


Vi byder alle velkommen til at deltage i vores boblerevolution, for sammen kan vi gøre en forskel!