SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Alt du behøver at vide om kulsyrecylindere

Kulsyrecylinderen er hjertet i din SodaStream-maskine. Den bevarer boblerne, indtil du er klar til at slippe dem fri i dit postevand, og den driver desuden de SodaStream-maskiner, der er uden ledning.

Lær din kulsyrecylinder at kende, og få tips og tricks til, hvordan du kan boble som en professionel.Hvor kommer dine bobler fra?

 


w

 

Din SodaStream-kulsyrecylinder


Siden introduktionen af den nye aluminiums-cylinder på markedet for over 20 år siden, har SodaStream produceret mere end 70 millioner kulsyrecylindere til forbrugere verden over.

Som et resultat af vores omhyggelige proces for produktion, test og vedligeholdelse kan vi stolt rapportere, at ikke én eneste SodaStream-cylinder har svigtet, hvilket har givet os anerkendelse fra verdens førende tilsynsmyndigheder.Sikkerhed


Vores fantastiske sikkerhedsrekord kommer fra det faktum, at SodaStream er den eneste producent af kulsyrecylindere i aluminium, der har en 100% kontrol over hver cylinder gennem hele dens levetid.

Vi behandler hver cylinder, som om vi selv skulle tage den med hjem og indsætte den i vores egen SodaStream-maskine. Derfor bruger vi aldrig underleverandører til at fremstille, teste, fylde eller vedligeholde dine kulsyreflasker. Hver genanvendt cylinder returneres til SodaStreams avancerede produktionsanlæg, hvor de alle inspiceres, testes, steriliseres og genopfyldes med ny kulsyre af en høj kvalitet.


Kvalitet


Hver cylinder er fremstillet af messing og aluminium i en høj kvalitet for at sikre den bedste holdbarhed og optimere sikkerheden. Cylinderventilerne er udviklet til at passe perfekt til netop din SodaStream-maskine, hvilket hjælper maskinen med at yde sit bedste og minimere tabet af kulsyre under kulsyreprocessen.

 


Bæredygtighed

Én enkelt kulsyrecylinder giver omkring 60 L danskvand. Dette betyder samtidig, at vi forhindrer 60 1 liters engangsplasticflasker i at havne i vores miljø. Ganger du det med millioner af SodaStream-forbrugere verden over, har vi en bevægelse – en reel, håndgribelig forandring, der hjælper miljøet – blot ved at vi alle laver danskvand derhjemme.


Bobler: Tips og tricksKoldt vand holder bedre på boblerne. Bobler elsker koldt vand! Ønsker du det bedste resultat, skal du sætte låget på og køle dine fyldte flasker i køleskabet, før du tilsætter kulsyre.


Opbevaring af ekstra kulsyrecylindere. Opbevar altid dine kulsyrecylindere køligt og tørt, for eksempel i spisekammeret. Udsæt dem ikke for varme, og opbevar dem ikke i nærheden af en varmekilde. Hver kulsyrecylinder er udstyret med en unik sikkerhedsventil, der på sikker vis frigiver kulsyren i det usandsynlige tilfælde, at trykket i cylinderen skulle stige.


Bobl dit danskvand igen. Hvis dit danskvand ikke indeholder bobler nok efter dine personlige præferencer, kan du boble det igen - faktisk så meget, som du har lyst til! Vi anbefaler dog aldrig, at du tilsætter kulsyre efter at have tilsat smag, da det kan tilstoppe røret og reducere maskinens effektivitet. Det kan ligeledes beskadige din SodaStream-maskine. Dette kan betyde, at garantien bortfalder.


Opnå den perfekte mængde bobler. Noget af dét, der er mest cool ved din SodaStream-maskine er, at du kan vælge din foretrukne mængde bobler, hver gang du laver danskvand derhjemme.

 

 

Hold styr på, hvornår du begynder at løbe tør for kulsyre. Lav nogle hurtige tests for at finde ud af, om det er tid til at bestille en ny cylinder.