SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Genopfyldning og udskiftning af dine kulsyrecylindere

At genanvende dine cylindere, uanset om det er via nettet eller i butikken, er en omkostningseffektiv og bæredygtig løsning.

Hver genanvendt cylinder skal bestå SodaStreams tredobbelte kvalitetskontrol - en grundig steriliserings- og inspektionsproces - før den fyldes igen med ny kulsyre af høj kvalitet.

Ved at genanvende dine cylindere bidrager du til at holde vores planet ren, du sparer penge og kan samtidig glæde dig over, at din SodaStream kulsyrecylinder er det bedste og sikreste valg for din familie.

Byt ut och fyll på dina kolsyrecylindrar

 

Hvorfor bør jeg vælge SodaStreams kulsyrecylindere?


    • De er designet specielt til at passe perfekt i din SodaStream-maskine, hvilket resulterer i bedre bobler og minimalt spild
    • De er fyldt med kulsyre af en høj kvalitet og af den type, der bruges i alle traditionelle kulsyreholdige drikke.
    • Perfekt kvalitet. Hver gang du udskifter din tomme cylinder, gennemgår den et tredobbelt kvalitetstjek med inspektion, sterilisering og genopfyldning af ny kulsyre
    • Stor sikkerhed. Hver cylinder er fremstillet af aluminium med en ventil af messing. Af de mere end 70 millioner producerede cylindere er der endnu ingen, der har fejlet. Det er en tryghed, du kan stole fuldt og fast på.

Lär dig mer om SodaStream kolsyrecylindrar

 

ha extra kolsyrecylindrar hemma 

Er du usikker på, om du er ved at løbe tør for kulsyre?

Sådan ved du, hvornår det er tid til at bestille en ny cylinder

 

FAQ:


1. Hvordan indsætter jeg kulsyrecylinderen i min SodaStream-maskine? Det er super nemt! Tag et kig på vores trin for trin-guide Step-by-step Guide


2. Hvor ofte skal jeg udskifte min kulsyrecylinder? Din kulsyreflaske giver i gennemsnit 60 L danskvand. Men hvor ofte du bør skifte cylinderen afhænger af, hvor meget kulsyre du bruger, når du laver dit danskvand. I gennemsnit holder en cylinder mellem 4 og 8 uger.


3. Hvad er forskellen mellem en refill og en ekstra cylinder? Refills erstatter dine tomme cylindere med fyldte cylindere. Med ekstra cylindere har du altid en fyldt cylinder derhjemme og kan skifte hurtigt, så snart dén i maskinen er tom. Vi anbefaler, at du altid har mindst én reservecylinder ved hånden.


 

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her i sektionen? Besøg vores supportside for mere information https://support-dk.sodastream.com/hc/da