SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Hvordan udskifter jeg min One Touch kulsyrecylinder?

Er du løbet tør for bobler?

Følg nedenstående trin for at udskifte din tomme cylinder på din One Touch danskvandsmaskine:

  1. Placér cylinderen på en plan, robust overflade i opretstående position, og fjern tætningen og hætten ved at dreje den mod uret. Sørg for at fjerne flasken, hvis den er placeret i danskvandmaskinen.

  2. Stil danskvandsmaskinen i en opretstående position på en plan, robust overflade. Fjern bagdækslet ved at trykke på knapperne på siden og trække dækslet væk fra hoveddelen af danskvandsmaskinen.

  3. Læg bagdækslet til side.

  4. Vip forsigtigt danskvandsmaskinen fremad, og skru den tomme kulsyrecylinder af ved at dreje den med uret. Benyt ikke værktøjer.

  5. Læg din tomme cylinder væk, og tag din udskiftningscylinder ud.

  6. Med danskvandsmaskinen vippet fremad, indsæt da den nye cylinder på bagsiden. Indsæt først bunden af cylinderen efterfulgt af hoveddelen, og vip den derefter ind mod din danskvandsmaskine.

  7. Skru cylinderen mod uret, mens du trykker let, indtil den holdes på plads. Sørg for, at cylinderen er fastgjort på sin plads.

  8. Sæt bagdækslet på igen ved at sætte den opretstående tap i bunden fast i den bagerste åbning, i soklen på danskvandsmaskinen. Skub derefter dækslet på bagsiden af danskvandsmaskinen.

  9. Gem din tomme cylinder, så du kan bytte den til en refill.

  10. Nu er du klar til at lave bobler!