SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Hvordan indsætter jeg cylinderen i min One Touch danskvandsmaskine?

Har du brug for hjælp til at indsætte din cylinder? Tjek vores guide nedenfor for yderligere instruktioner.

  • Bemærk venligst, at din danskvandsmaskine ikke er kompatibel med 130 L cylinderen (udgået). Den er kun kompatibel med 60 L skruesystem-cylinderen og er ikke kompatibel med SodaStream Quick Connect-cylinderen.

Følg nedenstående trin for at sikre, at din cylinder er korrekt monteret i din One Touch danskvandsmaskine:

  1. Placér cylinderen på en plan, robust overflade i opretstående position, og fjern tætningen og hætten ved at dreje den mod uret. Sørg for at fjerne flasken, hvis den er placeret i danskvandmaskinen.

  2. Stil danskvandsmaskinen i en opretstående position på en plan, robust overflade. Fjern bagdækslet ved at trykke på knapperne på siden og trække dækslet væk fra hoveddelen af danskvandsmaskinen.

  3. Læg bagdækslet til side.

  4. Vip forsigtigt danskvandsmaskinen fremad, og sæt cylinderen i på bagsiden. Indsæt først bunden af cylinderen efterfulgt af hoveddelen, og vip den derefter ind mod din danskvandsmaskine.

  5. Skru cylinderen mod uret, mens du trykker let, indtil den holdes på plads. Brug ikke værktøj, og sørg for, at cylinderen er korrekt sikret på sin plads.

  6. Sæt bagdækslet på igen ved at sætte den opretstående tap i bunden fast i den bagerste åbning, i soklen på danskvandsmaskinen. Skub derefter dækslet på bagsiden af danskvandsmaskinen.

  7. Nu er du klar til at lave bobler!