SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Hvordan bruger jeg min One Touch?

Ønsker du at lære mere om, hvordan du kommer i gang med af lave bobler med din One Touch danskvandsmaskine?

Følg nedenstående trin for at komme i gang med at bruge din One Touch danskvandsmaskine:

      1. Begynd med at fylde din flaske med koldt vand op til påfyldningslinjen. Tilsæt ikke andet til flasken udover vand før kulsyretilsætningen.

      2. Træk flaskestøtten ind mod dig, indtil der høres en kliklyd.

      3. Indsæt flasken i Snap-Lock ved at skubbe den op og tilbage. Når den er indsat korrekt, vil Snap-Lock fange flasken og holde den i en lodret position - ophængt over bunden.


      1. Tryk på en af kulsyreknapperne, og alle knapperne lyser op, hvilket viser, at de er aktive. Tryk herefter på en af de tre knapper for at opnå det ønskede kulsyreniveau. For 1 L danskvandsflasken skal du trykke på venstre knap (en dråbe) for let brus, den midterste knap (to dråber) for medium brus og den højre knap (tre dråber) for kraftig brus. For 0,5 L danskvandsflasken skal du trykke på venstre knap (en dråbe) for medium brus og den midterste knap (to dråber) for kraftig brus.

Bemærkninger til brus: Du vil fra tid til anden kunne se små stykker is i vandet under kulsyretilsætningen, især i meget koldt vand. Isen vil dog snart smelte.

    1. Knappen blinker langsomt for at angive, at den er kulsyregivende og blinker hurtigt, når kulsyretilsætningen er fuldført. Hvis du trykker på en vilkårlig knap under kulsyretilsætningen, stopper processen. Når du har nået den rigtige mængde bobler, skal du forsigtigt trække flasken mod dig, indtil den når sin helt fremadrettede position, og fjerne den. Fjern ikke flasken, før du har hørt lyden af overskydende kulsyre, der frigives, og tving den aldrig ud af Snap-Lock-mekanismen.

    2. Tilsæt smag! Nyd dit danskvand, eller tilføj din foretrukne SodaStream danskvandsmag for at nyde en brusende drik med masser af smag.