SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Returpolitik

1. Hvad er jeres returpolitik? Hvem skal betale for returfragten?

Vi støtter vores kære "bubbles"! Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med dit produkt, tilbyder vi en en 30 dages pengene-tilbage-garanti på alle de produkter, der bliver købt på SodaStreams hjemmeside til den faktiske købspris.

Vi sender dig en forudbetalt fragtlabel, så du kan returnere dine varer kvit og frit. Vi tilbagebetaler beløbet, når vi har modtaget returforsendelsen.

Yderligere information:

  • Udelukkende gyldig til køb på www.sodastream.dk
  • SodaStream refunderer ikke diverse gebyrer. Returfragten bliver betalt af SodaStream i forbindelse med vores 30 dages prøveperiode og reklamationer, ellers hæfter kunden selv for denne udgift. En uautoriseret returforsendelse eller forsendelser sendt pr. efterkrav vil ikke blive accepteret.
  • Produkter, der er købt i perioden d. 1. november t.o.m. 31. december kan returneres frem til d. 31. januar.

Har du spørgsmål? Kontakt os via e-mail

2. Kan jeg annullere min ordre?
Vi håndterer ordrer inden for kort tid, men hvis du har brug for at annullere eller ændre i en eksisterende SodaStream-ordre, bedes du ringe til vores kundeserviceteam på telefon 43600609. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme dine ønsker, før din ordre bliver sendt afsted fra vores lager. Vi kan normalt acceptere denne type anmodninger senest en time efter, at du har placeret ordren på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål? Kontakt os via e-mail