SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Kan I fortælle mig mere om SodaStream DUO™?

Danskvandsmaskinen SodaStream DUO™ er vores nye måde at lave brus på! Med sit slanke, kompakte design kan den fungere med både glas- og plasticflasker. Det bliver både nemt og hurtigt at lave danskvand! 

Den er forsynet med den nye Quick Connect-cylinder – den første af sin slags! Nu bliver det lettere end nogensinde at gå fra nul til brus og bobler: Den nye Quick Connect-cylinder er let at indsætte og behøver ikke at blive tætnet igen. Danskvandsmaskinen DUO fungerer kun med Quick Connect-cylinderen, så vær sikker på, at du kun bruger cylindrene med det lyserøde overtræk og Quick Connect-logoet.  

SodaStream DUO™ leveres desuden med 2 forskellige typer af genanvendelige flasker, der tåler maskinopvask. Du kan vælge mellem en 1L glaskaraffel til de mere formelle indendørs begivenheder eller 1L Fuse-flaske til at tage med dig på farten.  

Bemærkninger til karbonering: Den klassiske 1L flaske, 0,7L glaskaraflen, 0,5L flasken og My Only Bottle passer ikke sammen med SodaStream DUO™ danskvandsmaskinen.