SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Hvilke cylindere kan jeg bruge i min danskvandsmaskine?

Brug vejledningen nedenfor for at se, hvilke cylindere der er kompatible med vores danskvandsmaskiner. 

TERRA danskvandsmaskinen har det nye, brugervenlige system med lyserøde håndtag og er kun kompatibel med vores Quick Connect-cylindere. Du kan udskifte din nuværende cylinder med en Quick Connect-cylinder hos en forhandler, som fører den nye Quick Connect-cylinder, eller på vores hjemmeside. 

SodaStreams 60L kulsyrecylinder med det blå nylonovertræk passer til alle vores danskvandsmaskiner, der har et cylindersystem, som kræver påskruning. Den passer til Fizzi, One Touch, Aqua Fizz, Jet, Source, Play, Cool, Genesis og Power danskvandsmaskinerne.  

130L og mini 4 oz. cylinderne er blevet taget ud af produktion. 

Bemærkninger til karbonering 

Det er ikke en god idé at bruge cylindere, der ikke kommer fra SodaStream. Alle vores kulsyrecylindere kvalitetstestes, når de bliver genopfyldt. SodaStream kulsyrecylindere bør kun vedligeholdes og genopfyldes hos SodaStream. En uautoriseret genopfyldning af cylindere hos tredjeparter kan være risikabel. SodaStream garanterer kun for sikkerheden på de cylindere, der påfyldes hos os, og SodaStream er ikke ansvarlig for produkter fra et andet firma eller mærke, der kan beskadige danskvandsmaskinen og forårsage, at garantien bortfalder.