SodaStream sirup

Find svar på dine spørgsmål omkring brug af SodaStream sirup herunder

Kom godt igang

Hvor meget sirup skal jeg tilføje til min danskvand?

Du bestemmer helt selv hvor meget sirup du ønsker at tilsætte. Normalt bruges en hel kapsel fra siruppen i fyldt SodaStream flaske, men du kan tilpasse smagen efter dit behov. Det bedste du kan gøre er at prøve med en halv kapsel, smage og derfra tilsætte ekstra sirup efter din smag.

Hvordan bruger jeg SodaStream sirup?

Det er ganske nemt at tilføje smag til din friske danskvand. Vælg din favoritsmag, tilfør kulsyre til en kold flaske vand, hold flasken i en 45 graders vinkel, tilsæt din smag, sæt låg på flasken og vend så flasken stille og roligt 1-2 gange. Til sidst er der blot at nyde smagen af din egen sodavand.

Hvordan bruger jeg Fruit Drops?

Med SodaStream Fruit Drops kan du tilføre din danskvand en let smag som giver lidt ekstra til dit vand. Du laver din danskvand som du plejer, og herefter tilfører du så nogle få dråber af Fruit Drops essensen. Skrug låget på, og vend flasken roligt 1-2 gange. Smag på vandet og tilfør evt. yderligere Fruit Drop essens efter din smag.

Kan jeg tilføje smag før tilførsel af kulsyre i en flaske vand?

Nej, gør du det, beskadiger du din SodaStream-maskine, din garanti bortfalder, og du risikerer at komme til skade, da maskinen kan springe. Tilføjelse af smag før karbonisering forårsager desuden, at vandet bruser over. Tilføj altid kulsyre i vandet først og tilføj derefter den udvalgte smag.

Ingredienser

Er SodaStream sirup gluten fri?

Nogle af vores sirup varianter er gluten fri. Læs indgredientslisten bag på flasken for at være sikker på den ikke indeholder gluten.

Er nogle af jeres smage veganske?

Ja, vi er stolte over at tilbyde en vegansk mulighed. Vores Fruit Drop serie er helt naturlige, uden sødemidler og de er 100% veganske.

Er SodaStream sirup tilsat sødemidler?

Det korte svar er at nogle er og andre er ikke. Læs altid ingredientslisten bag på flasken inden du køber en sirup for at se om de indeholder sødemidler eller er naturligt sødet.

Hvornår kommer der nye smage?

Vores udviklingsafdeling tester hver dag nye smage og kombinationer. Desværre er der lige nu ikke planlagt nogle nye lanceringer i Norden. Indtil der kommer nye smage, kan du altid prøve at blande forskellige SodaStream smagsvarianter for at skabe den kombination, du bedst kan lide, eller prøve at tilføje friske frugter til smagsvarianter. Kunne det ikke være spændende?

Hvordan er de sukkerfrie varianter sødet?

Vi bruger forskellige sødemidler, herunder Stevia, sucralose og acesulfam K. Disse sødestoffer er blevet godkendt af de lokale og statslige myndigheder og har været i brug i mange år. Hvis du via kosten har begrænsninger, såsom diabetes eller andre forhold, anbefaler vi, at du læser ingrediensetiketterne nøje og følger anbefalingerne fra din læge. Bemærk venligst at alle varianter, der ikke er mærket “sukkerfri / Sugar Free”, kan indeholde sukker, kunstige sødemidler, stevia eller frugtsukker.

Diverse spørgsmål

Hvordan opbevarer jeg min SodaStream sirup?

Før åbning skal du opbevare dem et tørt og køligt sted. Efter åbning opbevares de i køleskab. Yderligere information finder du bagpå flasken.

Hvad er holdbarhedstiden på en SodaStream sirup?

Du finder altid en udløbsdato på toppen af kapslen eller i bunden af SodaStream sirup for en udløbsdato.

Jeg har ikke brugt min sirup i lang tid, men den er stadig indenfor holdbarhedsdatoen. Kan jeg bruge den?

Ja det kan du sagtens. Hvis du har haft siruppen stående anbefaler vi at du lige ryster den let inden du bruger den til at tilsætte smag til dit friske danskvand.

Kontakt os

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål? Så kontakt os herunder

Ring til os

Åbningstider

man-fre 8.30-16.30

Skriv til os

Send en mail til os, vi svarer indenfor 2-3 hverdage

Lad os være venner

Få nyheder og deltag i konkurrencer