SodaStream CO2

Brug den originale kulsyre til din SodaStream

Hver eneste SodaStream cylinder er garanteret tredobbelt kvalitetskontrol. Denne kontrol består af en hygienisk rengøring, påfyldning af cylinderen med den bedste kvalitet af CO2 og endelig en manipulationssikker forsegling der garanterer dig at cylinderen er påfyldt og checket af SodaStream. Derfor gælder også at “skader opstået ved brug af en cylinder der ikke kommer fra SodaStream er ikke dækket af SodaStreams garanti.”

Hvorfor vælge SodaStream CO2?

Kvalitet

Kun den bedste kulsyre med den højeste standard indenfor brug af fødevarer bliver brugt i SodaStream CO2 cylindere. Du er derfor altid sikret den bedste kvalitet af CO2.

Sikkerhed

Din sikkerhed er den højeste prioritet for SodaStream, og derfor bliver alle SodaStream CO2 cylindre testet ved påfyldning for at tilsikre at de opfylder de strengeste sikkerhedskrav. 

Garanti

En SodaStream CO2 cylinder er designet specifikt til din SodaStream maskine, og derfor gælder også at “Skader opstået ved brug af en cylinder der ikke kommer fra SodaStream er ikke dækket af SodaStreams garanti.”

Passer
altid

Din SodaStream maskine og den originale SodaStream kulsyre cylinder er lavet til at passe sammen. Hvis du vil være sikker på at opnå det bedste resultat når du laver din egen danskvand eller sodavand, så skal du bruge den originale kulsyre cylinder fra SodaStream.

FAQ

Find svar på de mest stillede spørgsmål her

Hvorfor skal jeg brug en SodaStream CO2 cylinder?

En SodaStream CO2 cylinder er lavet specifikt til at passe og fungere sammen med en SodaStream maskine. SodaStream maskiner har en begrænset garanti og ekskluderer skader forårsaget ved brug af en kulsyrecylinder der ikke er SodaStream godkendt. Brug derfor altid en SodaStream CO2 cylinder så er du sikker på at opnå det bedste resultat og beholde din garanti.

Hvordan kan jeg være sikker på at min CO2 cylinder passer til min SodaStream?

Så længe du bruger den originale cylinder fra SodaStream, så kan du være sikker på at den altid passer og fungerer optimalt i din maskine.

Hvordan ved jeg om min CO2 cylinder er tom?

Der er et par måder til hvordan du ved om din kulsyrecylinder skal skiftes. 1. Når du trykker på kulsyreknappen på maskinen, så kommer der ikke bobler i vandet 2. Efter flere gentagne tryk kommer der ikke bobler i vandet. 3. Du hører en spruttende lyd når du forsøger at tilsætte kulsyre. Vi anbefaler at altid har en reserve cylinder stående, så når du løber tør, kan du hurtigt skifte ud med en ny. Du kan finde en forhandler til at ombytte din SodaStream cylinder via menuen “Find forhandler” øverst på siden.

Hvordan får jeg det rigtige niveau af kulsyre?

Start med at finde ud af hvor meget kulsyre du normalt foretrækker i din danskvand. Det gode med en SodaStream er at du helt selv kan bestemme niveauet af kulsyre. Har du en maskine der ikke kræver elektricitet bliver niveauet af kulsyre bestemt på hvor mange gange du trykker og hvor længe. Lav altid korte tryk af 1-2 sekunders varighed. Lav et tryk for lavt niveau, en gang mere for mellem og op til 4 gange for højt niveau. Du kan også prøve dig frem indtil du finder det antal tryk du foretrækker.

Brug for mere hjælp?