De prisvenlige

Leder du efter en SodaStream til en god pris, så finder du modellerne herunder

SodaStream Jet

SodaStream Genesis

SodaStream Cool

Hvilken maskine skal du vælge?

Tag testen og få svaret

Er du i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig, så tag vores interaktive test. Ved at svare på nogle få spørgsmål kan vi give dig en anbefaling baseret på dine præferencer. 

Hvorfor vælge SodaStream?

Undgå
slæbet

Tænk over alle de gange du har været i supermarkedet for at købe danskvand. Slæbt tunge poser hjem for siden at transportere de tomme flasker tilbage til pantautomaten. Det besvær undgår du med en SodaStream. Du skal blot bruge det friske vand fra hanen, tilsætte bobler og smag hvis du ønsker det. Det kunne ikke være nemmere.

Frisk
danskvand

På få sekunder kan du lave frisk danskvand blot ved at tilføre bobler til dit friske postevand med din SodaStream maskine. Det bedste er at du selv bestemmer hvor mangler bobler du vil have i din danskvand.

Godt for
miljøet

Vær med til at forandre verden og gør den mere ren. Med en SodaStream kan du spare hundredevis af plastikflasker og samtidig undgå miljøbelastningen ved at transportere danskvand og sodavand fra fabrik til butik – og fra butik til hjemmet. Husk: Det reneste vand er det, som kommer ud af din hane.

Du sparer
penge

Med en SodaStream kan du lave din egen danskvand for blot 1,70 krone per liter. Til sammenligning kan du finde danskvand i supermarkederne for op til 20 kroner flasken. SodaStream er dermed ikke kun en gevinst for din sundhed og miljøet, men også for din pengepung.

Det er
sundt

Du ved, at vand er godt for dig. Men ved du også, at folk med en SodaStream drikker over 40% mere vand end gennemsnittet? Det er bare lidt sjovere at drikke vand med bobler, især når du selv har lavet dem.  Vil du være lidt sundere i morgen, end du var i går, så kan en SodaStream maskine hjælpe dig.