nemmereFordi det er nemmere

Tænk over det. Genkald alle de gange du har været i supermarkedet for at købe danskvand. Slæbt tunge poser ind i dit køkken for siden at transportere de tomme flasker tilbage til den butik, hvor du købte dem. Det er slut nu. Med en SodaStream kommer dit ”danskvand” ud af hanen. Du skal blot tilsætte bobler – og smag, hvis du ønsker det. Orker du flere tunge indkøbsposer?

 

 


billigereFordi det er billigere

Med en SodaStream kan du lave din egen danskvand for blot 1,70 krone per liter. Til sammenligning kan du finde danskvand i supermarkederne for op til 20 kroner flasken. SodaStream er dermed ikke kun en gevinst for din sundhed og miljøet, men også for din pengepung.

 

 

 

 

sundFordi du bliver sundere

Du ved, at vand er godt for dig. Men ved du også, at folk med en SodaStream drikker dobbelt så meget af det? For SodaStream er sundhed mange ting.Vi tror først og fremmest på, at sundhed skal være sjovt og naturligt. Ligesom vand. Vil du være lidt sundere i morgen, end du var i går, så kan SodaStream hjælpe dig til at nå dine mål…

 

 

 

miljoFordi det er bedre for miljøet

SodaStream har en vision om at bidrage til at gøre kloden til en bedre og renere planet. I Danmark sparer SodaStream og vores kunder miljøet for fremstilling og nedbrydning af millioner af dåser og plastikflasker hvert eneste år. Samtidig undgås miljøbelastningen ved at transportere danskvand og sodavand fra fabrik til butik – og fra butik til hjemmet. Husk: Det reneste vand er det, som kommer ud af din hane.

 

 

 

sjovereFordi det er sjovere

Et tryk på knappen og tusindvis af bobler gør dit postevand spændende! Herfra er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge SodaStream til. Nyd dine bobler som danskvand. Find din yndlingssmag blandt vores 23 varianter. Kig i køkkenhaven efter friske urter og tilsæt for eksempel saften fra en frisk citron. Eller brug årstidens frugter og bær og find på din egen favorit. Dit vand – dit valg!

 

 

 

Om SodaStream

SodaStream er verdens største producent og distributør af danskvandsmaskiner til hjemmebrug med over 60.000 forhandlere i 45 lande verden over.

SodaStream er også verdens største leverandør af danskvand!* Hvert år laves der over 700 millioner danskvand i millioner af hjem verden over. Det er betydeligt mere end den anden største producent af danskvand, Singha der producerer 558 millioner liter danskvand om året...og så på flaske!

Med SodaStream kan du på en super nem og sjov måde lave bæredygtig danskvand med og uden smag derhjemme blot ved brug af postevand.

*Undersøgelse lavet af Canadean (den ledende udbyder af markedsanalyser indenfor drikkevareindustrien).