SHOP

INFORMATION

Køb CO2

Hvordan udskifter jeg kulsyrecylinderen på min SodaStream TERRA™?

Din danskvandsmaskine leveres med en Quick Connect-cylinder, som kan give op til 60L danskvand. Når den er tom, kan Quick Connect-cylinderen skiftes ud til en fuld Quick Connect-cylinder for kun det, som kulsyren koster.  

Boblende bemærkningSodaStream TERRA™ danskvandsmaskinen passer kun sammen med Quick Connect-cylinderen, så sørg for, at din cylinder har et lyserødt overtræk med Quick Connect-logoet. 

  1. Placér danskvandsmaskinen i opretstående stilling på en stabil, plan overflade. 

  2. Fjern eventuelle danskvandsflasker fra maskinen. Indsæt aldrig en ny cylinder, eller udskift cylinderen, mens der samtidig sidder en kulsyreflaske i SodaStream TERRA™ danskvandsmaskinen. 

  3. Fjern bagdækslet ved at trække i det i en bevægelse væk fra danskvandsmaskinens sokkel, mens du holder fast ved at lægge en hånd på toppen af den. 

  4. Løft op i det lyserøde cylinderhåndtag og fjern den tomme cylinder. 

  5. Fjern den lysrøde forsegling og hætte på Quick Connect-cylinderen. Sæt cylinderen i cylinderholderen ved først at placere bunden af cylinderen i danskvandsmaskinen og derefter roligt sætte resten af cylinderen på plads i cylinderholderen. 

  6. Pres ned på det lyserøde håndtag. 

  7. Sæt bagdækslet på igen ved at indsætte dets øverste kant i åbningen på bagsiden af danskvandsmaskinen. Skub derefter bagdækslet på plads igen på bagsiden af danskvandsmaskinen.
     
  8. Nyd din fantastiske, brusende drink!