SHOP

INFORMATION

Køb Gas

Hvordan bruger jeg min TERRA?

Vil du gerne lære mere om den rigtige måde at få brus i vandet med din TERRA? Følg vejledningen nedenfor for at få hjælp. Se også instruktionsvideoen og brugervejledningen. 

 

  1. Begynd med at fylde din kulsyreflaske med koldt vand op til påfyldningsstregen. Husk altid at tilsætte brus til vandet, før du tilsætter nogen smagsgiver.
     
  2. Hold flaskestøtten på skrå ud imod dig, indtil der høres et klik. Træk ikke i kulsyrerøret. 

  3. Indsæt kulsyreflaskens hals i Snap-Locken, og pres den opad og tilbage. Snap-Locken vil holde flasken fast i en lodret stilling oven over bunden. Flasken er indsat korrekt, når der er et mellemrum mellem flasken og bunden. 

  4. For at tilføje kulsyre, pres da kulsyreknappen hele vejen ned, hold den nede i 1-2 sekunder, og giv derefter slip. Gentag 3 gange for almindelig brus and 5 gange for kraftig brus.Boblende bemærkninger:Små stykker is kan vise sig, når bruges meget koldt vand. Den is, der er fremkommet, vil hurtigt smelte. 

  5. Når du har nået det rigtige kulsyreniveau, skal du forsigtigt trække kulsyreflasken mod dig, indtil den når sin helt fremadrettede position, og så fjerne den. Fjern ikke kulsyreflasken, før du har hørt lyden af overskydende CO2, der frigives, og brug aldrig magt til at få kulsyreflasken ud af Snap-Lock-mekanismen. 

  6. Tilsæt den ønskede smag! Nyd din danskvand, eller tilsæt din foretrukne SodaStream Sparkling Drink Mix-smag for at nyde en smagfuld, brusende læskedrik, men huskaltid at tilsætte brus til vandet, før du tilsætter smag.