SHOP

INFORMATION

Køb Gas

Hvordan indsætter jeg Quick Connect-cylinderen i min DUO?

Din danskvandsmaskine leveres med en Quick Connect-cylinder, som kan give op til 60L danskvand. Når den er tom, kan Quick Connect-cylinderen udskiftes med en fuld Quick Connect-cylinder for kun det, som kulsyren koster.

Bemærkninger til karbonering: DUO-danskvandsmaskinen passer kun sammen med Quick Connect-cylinderen, så sørg for, at din cylinder har et lyserødt overtræk med Quick Connect-logoet.

Har du brug for hjælp til at indsætte din cylinder? Følg vejledningen nedenfor for at få instruktioner.

Vejledningen ovenfor indeholder instruktioner, som sørger for, at din cylinder er korrekt installeret i din DUO danskvandsmaskine:

1. Placér danskvandsmaskinen på en plan, stabil overflade, før du indsætter Quick Connect-cylinderen i maskinen.
2. Fjern den lyserøde forsegling og hætte på Quick Connect-cylinderen.
3. Placér din DUO danskvandsmaskine i en opretstående stilling på en stabil, plan overflade.
4. Hvis der allerede sidder en kulsyreflaske i maskinen, skal du dreje kolbehåndtaget til højre for at åbne kolben og fjerne flasken. Indsæt aldrig en ny kulsyrecylinder, eller udskift cylinderen, mens der samtidig sidder en kulsyreflaske i DUO danskvandsmaskinen.
5. Træk bagdækslet i en retning væk fra maskinen for at fjerne det. Sørg for at bruge det lille greb øverst på midten af bagdæklset, når du trækker i det. Hvis du har problemer med at fjerne bagdækslet, skal du holde i dets øverste sider, trække siderne udad og derefter trække dækslet tilbage, mens du stadig holder fast i siderne.
6. Løft op i det lyserøde cylinderhåndtag.
7. Indsæt cylinderen i cylinderholderen ved først at placere bunden af cylinderen i danskvandsmaskinen og derefter roligt sætte resten af cylinderen på plads i cylinderholderen.
8. Tryk cylinderhåndtaget ned. Vores Quick Connect-mekanisme vil automatisk låse cylinderen fast.
9. For at sætte bagdækslet på plads igen skal du begynde med at sætte tapperne nederst på bagdækslet ind i slidserne i bunden af danskvandsmaskinen, mens du holder bagdækslet skråt i en vinkel, der peger væk fra din DUO danskvandsmaskine.
10. Nyd dine bobler!